Antivirusprogramma Bitdefender

Er zijn heel veel verschillende antivirusprogramma’s verkrijgbaar, waarmee u uw computer en bestanden veilig stelt. Door de jaren heen hebben wij bewust gekozen voor het antivirusprogramma Bitdefender.

Veilig op Internet surfen, shoppen en bankieren

Antivirusprogramma Bitdefender zorgt voor een goede bescherming. En we zitten vandaag de dag enorm veel op Internet. We kunnen via Internet veel informatie bekijken en lezen, maar het is ook mogelijk om steeds vaker via en webshop allerlei producten aan te schaffen. U heeft hiermee de mogelijkheid om online betalingen te verrichten, maar doet u dat wel veilig?

En als u niet zoveel verstand hebt van de techniek, weet u dan wel zeker of het allemaal veilig gebeurd. Wees dan gerust en kies voor een goed programma om uzelf en uw computer veilig te stellen. Met een goede veilige computer of notebook, kunt u dagelijks veilig online zijn. Bescherm uzelf tegen van buitenaf en zeker voor het verkeer dat niet zichtbaar is voor u.

Hulp op afstand – wij helpen u bij de installatie

Laat het uitzoeken aan ons over, zoals wij dat hebben gedaan met o.a. een goede antivirusprogramma. Wij kunnen met gerust hart u vertellen dat een product van Bitdefender u veiliger kunt Internetten, bankieren, shoppen enz. Ook het installeren van het software programma, kunnen wij voor u doen. Wij hoeven niet per se aan huis of op uw bedrijf aanwezig te zijn. Wij kunnen door middel van veilig online u hulp bieden op afstand.

Antivirusprogramma Bitdefender

Antivirusprogramma Bitdefender zorgt voor een goede bescherming op uw computer. Het maakt niet uit met welke besturingssysteem uw werkt.

Bitdefender zorgt voor bescherming voor:

 • Windows
 • MacOS
 • Android
 • iOS

Vandaag de dag zitten we veel achter de computer. En is online werken ook één van de belangrijke plekken, waar we vaak of iedere dag te vinden zijn. Het is daarom belangrijk dat u uw gegevens goed en zorgvuldig beschermt tegen indringers.

Blijf altijd backups maken van uw werk. Doe dit regelmatig, mocht er een onverwachtse handeling ontstaan en uw computer ligt eruit dan heeft u vrijwel snel alles weer op de rit bij goed en regelmatige backups.

Wanneer u internetverbinding heeft en vaak ook online aan het werken ben en u heeft geen goede bescherming, kunt u om wat voor reden dan ook toch besmet raken.

Extra voorzorgsmaatregelen om dit tegen te gaan is vandaag de dag geen overbodige luxe. Een goede antivirus kan ervoor zorgen dat uw computer, laptop, notebook, smartphone of tablet zo schoon mogelijk blijft en dat uw gegevens veilig blijven voor alleen.

Waarom extra bescherming nemen?

De antivirus van Bitdefender bieden voldoende bescherming tegen alle van buitenkomende virussen of ander ongewenste problemen. We zullen hieronder in het kort een aantal voorbeelden beschrijven, van wat het programma voor u kan betekenen:

 • Bescherming tegen Malware
  Malware is een software die er voor gemaakt is om computersystemen te verstoren. Met deze malware kunnen ze bij uw gevoelige informatie komen. Of ze proberen toegang te krijgen tot private computersystemen. Malware is bedoeld om dit met kwade bedoeling te doen.
 • Bescherming tegen Ransomware
  Ransomware valt ook onder malware en zorgt ervoor dat de computer uiteindelijk geblokkeerd wordt. Wanneer de computer geblokkeerd is, zal deze geld vragen bij de computergebruiker om de blokkade op te heffen.
 • Anti-tracker
  Houd uw surfen privé en u kunt de tracker beheren zodat u zelf weet wie uw gegevens zou willen verzamelen
 • Ouderlijk Toezicht
  Als ouder kunt u uw kinderen in de gaten houden op afstand wat zij op internet aan het doen zijn.
 • Houd schadelijke websites tegen.
 • Antiphising of onlinefraude
  Voorkom online fraude wanneer u winkelt, bankiert of surft.
 • Portefeuille
  Beveiligt uw wachtwoorden, creditcard gegevens of andere gevoelige informatie in een cyberkluis. U heeft hier zelf makkelijk toegang tot.
 • Webcambeveiliging
  Brengt u op de hoogte wanneer apps toegang willen tot uw webcam

Dit zijn een paar voorbeelden wat het antivirusprogramma’s van Bitdefender. Er zijn verschillende versies van Bitdefender zoals:

 • Bitdefender Antivirus Plus 2020
 • Bitdefender Total Security 2020
 • Bitdefender Internet Security 2020

Welke pakket past bij jou?

Waar u op moet letten welke versie u nu het beste kan nemen, hangt af van het volgende:

Total Security nu € 44,99
Biedt bescherming voor 5 apparaten tegelijk. Geavanceerd ouderlijk toezicht, bescherm u kinderen. Voor Windows, MacOs, iOs of Android
Family Pack nu € 54,99
Familiepakket voor het hele gezin tot 15 verschillende apparaten.
Beveilig al uw computers. Voor Windows, MacOs, iOs of Android
Small Office nu € 69,98
Ga voor volledige bescherming op uw kantoor en beveilig al uw persoonlijke en financiële gegevens. Voor Windows, MacOs, iOs of Android

Er zijn meerdere pakket mogelijk, zoals hieronder vermeld. Mocht u niet weten welke het beste bij u past? Laat het ons weten we helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. Stuur een e-mail.

Overige pakketten Welk pakket
Heeft u alleen Windows, 3 apparaten met voldoende bescherming Antivirus Plus
Heeft u alleen Windows, 3 apparaten en extra bescherming zoals Ouderlijk Toezicht, Privacy Firewall Internet Security
Heeft u MacOs, iPhone (iOS), iPad, alles van Apple Total Security
Heeft u Android en Windows, 3 apparaten Total Security

 

Antivirusprogramma Bitdefender
Tags: