Starten met een Gmail account

Categorieën: Google producten
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Hoe maak je een Gmail account aan?

Met deze training leer je hoe je zelf een Gmail account kan aanmaken. Ook leer je hoe je een Chrome profiel kunt maken. Chrome profiel is handig wanneer meerdere mensen gebruik maken van 1 laptop.

Wanneer je niet precies weet hoe je een Gmail account moet aanmaken. Dan helpt deze training je verder om een Gmail account aan te maken. Ook leer je hoe je het beste kunt omgaan met je privacy. Je leert hoe je makkelijk een mail kunt versturen. Ook een mail versturen met een bijlagen zoals een afbeelding wordt in deze training uitgelegd.

Begin met het maken van een Gmail account en leer hoe gemakkelijk je kunt mailen naar iedereen. Je leert ook hoe makkelijk het is om de mails naderhand op je mobiel te kunnen bekijken. Maar ook andersom leer je hoe je via je mobiel met hetzelfde Gmail account een mail kan versturen. Gmail is gebruiksvriendelijk en voor veel mensen een makkelijke manier om te gebruiken. Iedereen kan het leren.

Gmail voor al jouw connecties
Gmail account zorgt voor om makkelijk in contact te blijven via de mail met je vrienden, familie, bedrijven, zorginstellingen en met elk bedrijf waar je maar in contact mee wilt komen. Gmail account is veilig en je leert ook op een veilige manier om een mail te versturen.

Oefeningen
Met een aantal oefeningen, leer je steeds meer van het versturen van mails. Oefeningen over hoe je makkelijk het kunt ordenen, zodat je later ook op een makkelijke manier je mails kan terugvinden. De uitleg wordt gegeven door middel van video’s.

Toon meer

Wat ga je leren?

  • Gmail account aanmaken
  • Kunnen mailen met jouw nieuw account
  • Veilig mails versturen
  • Chrome profiel aanmaken
  • Labels maken