Hulp op afstand

Hulp op afstand bieden, is natuurlijk vandaag de dag een mooie oplossing. Of het nu gaat om hulp aan te bieden voor uw werk of voor privé doeleinden.

Waar moet u aandenken bij Hulp op afstand?

Je kunt bij ons terecht met al je vragen omtrent problemen, die je hebt gekregen tijdens dat je aan het werk was op je computer. Waar je aan kunt denken is bijvoorbeeld, je computer vast loopt of je e-mailprogramma doet het niet meer, of je hebt een probleem je printer. Kortom het maakt niet uit we proberen elk probleem op te lossen.

Mocht je een probleem hebben met je computer, laptop/notebook, printer of je netwerk? Neem dan contact op en we gaan kijken naar een oplossing.

Werken met Teamviewer

Hulp bieden op afstand met teamviewer

Met behulp van een softwareprogramma Teamviewer kunnen we je hulp bieden op afstand. Dit is geheel veilig. Door met Teamviewer te werken, wordt de verbinding op een veilige manier samengebracht. Dit gaat altijd gepaard met een unieke account-id en in combinatie met een password. Er wordt alleen een verbinding tot stand gebracht, wanneer beide online zijn en wanneer men elkaar account-id en password vrijgeeft. Anders is het niet mogelijk.

Is de verbinding tot stand gebracht, hoef je niks te doen, maar kijk je toe hoe wij je verder helpen met het probleem op je computer. Je ziet dus heel goed wat er op je computer gebeurd. Ook hebben we tijdens dit proces telefonisch contact. We staan nauw in contact met elkaar, zodat je het vertrouwen hebt in ons.

Wanneer het probleem is opgelost, wordt de verbinding verbroken en kun je zelf weer verder werken. Eenmaal de verbinding verbroken, is het niet meer mogelijk om achteraf te verbinden. Iedere keer als er verbinding gemaakt zal worden, komt het systeem met een ander wachtwoord.

Voor wie bestemd?

Hulp op afstand bieden wij aan zowel particulieren als bedrijven. Het maakt voor ons niet uit of je een particulier bent met een computerprobleem of dat je een bedrijf hebt met een computerprobleem of vragen. We helpen iedereen die hulp nodig heeft.

Wanneer je wilt weten, wat de kosten zijn voor hulp op afstand, stuur dan een e-mail naar ons. En mocht je andere vragen hebben, kun je ook onderstaand formulier geheel vrijblijvend invullen met je vragen en/of wensen.

Op de website van TeamViewer kun je ook een kijkje nemen en alle informatie inwinnen over wat er allemaal mogelijk is, voordat je aan de slag gaat. Er is veel mogelijk met TeamViewer en er zijn diversen producten. Om je te kunnen helpen op afstand, hebben we het pakket nodig dat je gratis kunt downloaden. Maar wanneer je zover bent, zullen we de nodige instructies geven.

Wilt u meer weten over hulp op afstand?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.