Typecursus voor kinderen

Typecursus voor kinderen door Computerdocente Sandra

Typecursus voor kinderen wordt gegeven door Computerdocente Sandra. Op een leuke manier kunnen kinderen leren typen. Ieder kind is uniek en daarom vindt Computerdocente Sandra het belangrijkst dat ieder kind op zijn/haar eigen tempo de typecursus kan volgen.

Wanneer starten met typecursus?

De lessen starten of begin van elk jaar of na iedere zomervakantie. In een periode van 13/14 weken kunnen kinderen achtereenvolgend de typecursus volgen. In deze periode zitten ook vakanties of vrije dagen. Dan is er natuurlijk geen les. De lessen die gevolgd worden, gaan gelijk op met de openingstijden van de scholen. Wanneer scholen vakanties hebben, hebben wij dat ook. Het is dan mogelijk om de cursus gewoon thuis verder voort te zetten. Ook dit bespreken we met ieder kind, wat op dat moment het beste voelt en bij het kind past.

Waar wordt de typecursus gegeven?

Het liefst willen we zoveel mogelijk de typecursus verzorgen op de school, waar het kind zit. Wanneer er op de school van het kind nog geen typecursus aanwezig is, zullen we bij voldoende belangstelling dit onder de aandacht brengen van de school. Met overleg van de school, gaan we dan kijken of we ook een klasje (of meerdere) kunnen starten.

Op dit moment zijn we bezig met cursussen in Noord-Brabant en omgeving. En zullen we hier verder uit gaan breiden.

Wanneer het niet mogelijk is, om op een school te mogen starten, en in uw omgeving is er wel veel belangstelling, gaan we kijken of het mogelijk is om dit in een buurthuis/wijkcentrum het op te zetten.

Het is daarom ook belangrijk om te weten te komen of er belangstelling is voor een typecursus voor uw kind. Geef dit dan ook graag aan via onderstaand formulier.

Welk programma wordt gebruikt?

Het programma dat gebruikt wordt om de typecursus aan kinderen te geven heet “TypeSkills voor Kinderen”.

TypeSkills voor Kinderen is ook zeer geschikt voor kinderen met dyslexie. Met een aangepaste versie kunnen kinderen met dyslexie ook deze cursus volgen. Geef dit goed op bij uw aanvraag, zodat we het juiste programma kunnen opvragen.

Heeft u interesse om uw kind een cursus te laten volgen met TypeSkills? Dan kunt u op onderstaande link klikken om uw kind aan te melden.

Klik hier wanneer u direct wilt aanmelden voor een typecursus voor uw kind

Wilt u meer weten over TypeSkills ga dan direct door naar de website waar u alles kunt lezen over het volgen van een typecursus.

Klik hier om naar onze website te gaan van TypeSkills voor Kinderen