Website Helpt Elkander

Website Helpt Elkander onderhouden door CDS

De website van Helpt Elkander te Zundert wordt dit jaar ook door Computerdocente Sandra onderhouden. Doordat Computerdocente Sandra dit jaar is verhuisd naar Zundert, heeft ze gekeken of ze voor bedrijven in haar omgeving iets kon betekenen. Door contact te leggen met buurschap “Helpt Elkander” omdat ze op zoek waren naar iemand die de website kon gaan onderhouden zijn ze vanaf juni 2021 gaan samen werken.

De website van Helpt Elkander bestond al. Het was de bedoeling om de website weer helemaal up-to-date te maken en weer met het oog op de Corso in september 2021 actief te maken. Mensen kunnen dan zien wat er speelt en hoever ze zijn met de ontwikkelingen omtrent het bouwen van een wagen. En bezoekers kunnen dan weer online via de webshop diversen producten bestellen.

Voor Computerdocente Sandra is het geweldig om te zien hoe het allemaal werkt en hoe zo’n wagen tot stand komt. Het is ook heel leuk om te zien hoe iedereen met elkaar samenwerkt.

De website wordt iedere week goed bijgehouden en er worden dan updates uitgevoerd om de website zonder problemen goed te kunnen draaien.

Neem eens een kijkje op de site en klik hier om verder te gaan.

Website Helpt Elkander